Milyen fűszernövényeket, esetleg zöldségeket lehet egyszerűen, akár a tél folyamán is panelban termeszteni?
Légyszíves segítsetek! Tudod, a google nekem is jó barátom, de inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Most költöztem életem első albérletébe, meg kell húznom a nadrágszíjat... de már nem tudok honnan elvonni magamtól. Nem tudok kitől tanácsot kérni.
Gondolom, pl. metélőhagymát olcsóbb itthon "csinálni", mint állandóan a boltban venni.
Van néhány fűszernövény ami a fenti körülmények között termeszthető, de nyilván nem kereskedelmi mennyiségben. Amit pedig saját fogyasztásra elhasználsz, az nem számottevő, azzal a kiadásaidat nem tudod csökkenteni.
Ha ennek ellenére úgy döntesz, hogy megpróbálod, szívesen segítek tanáccsal (esetleg palántával is)
-dísznövény kertész vagyok-
Nekem télen-nyáron van metélőpetrezselyem,metélőhagyma,citromfű,kamilla, nyáron erkélyen saláta.
De nemspórolsz vele igazából,mert amennyiért cserepeket,földet veszel,locsolod a drága vizzel,magokat is megveszed,lehet olcsóbb megvenni.
Csak én szeretek pepecselni velük,és jobb letépni 2 szál petrezselymet pl mint fagyóba vagy száritva tároltat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!