Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen gyümölcsöket, zöldségek...

Milyen gyümölcsöket, zöldségeket érdemes balkonládába ültetni?

Figyelt kérdés
Kezdő "kertészkedő" vagyok, nemsokára kapok szamócapalántákat. Milyen növényeket lehet még ezen kívül eredményesen termeszteni? (Főként olyanokra gondolok, amelyekkel egy kezdő is el tud bánni :)
2010. ápr. 13. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Balkonládába legfeljebb fűszernövényeket tudsz termelni.A szamócád nem valószínű,hogy bírni fogja.4-5 tőnél többet nem tudsz ültetni,és azon jó esetben lesz fél kilónyi epred.
2010. ápr. 13. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Koktél paradicsom palántát, abból is a kicsi fajtát. Én egyszer vettem kb 20 cm magasra nőtt, de dugig volt pici finom egy falatos paradicsomokkal.
2010. ápr. 13. 21:50
 3/3 anonim válasza:
Igen a füszernövények jól birják a ládát.Én is szavaznék még a koktél paradicsomra,de én nagy cserépbe ültettem és kb.1méter magasra nött,és elég sok is termett rajta.Jó lehet még a kis csilipaprika.
2010. ápr. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!