Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vettem egy eperpalántát....

Vettem egy eperpalántát. Balkonládába kiültethetem? D-i fekvésű, fsz-i az erkélyem.

Figyelt kérdés
Milyen gondozást igényel?
2011. márc. 27. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Kiültetheted, de egyetlen palántáról nem sok epret fogsz szüretelni :=). Igen, igényel gondozást, különösen, mivel ládába teszed, gondoskodni kell a folyamatos víz- és tápanyag utánpótlásról. A déli fekvés kitűnő, az eper szereti a sok napot.
2011. márc. 27. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyelőre csak kísérletezem a különböző palántákkal, nem olyan régóta van erkélyem. Annak is örülök, ha egyáltalán lesz rajta pár ehető szem :)

Azt írják, hogy jövőre megszaporodhat a tő. Ez igaz?

2011. márc. 27. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
igaz, lesznek indák, amik legyökeresedhetnek.
2011. márc. 27. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, ha az indák végén növő kis növénykéket a földre igazítod (szabad földben ez ugye magától megy, de a balkonládában nem árt némi segítség. Nem kell elültetni, csak úgy eligazítani, hogy a földhöz érjen a növényke), akkor nagy eséllyel legyökeresedik és jövőre már azon is lesz eper.
2011. márc. 27. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!