40 centis balkonladaba hany fele fuszernovenyt ultethetek?
Szeretnek minel tobbfelet.Mar van metelohagymamagom es majoranna eddig.
Hogy neznenek ki jol a ladaban melyiket ultessem egymas melle,moge? Vagy hogy osszam el a helyet?
Nem baj,ha a lada alatt nincs talca? Mert nem fer a tartokonzolba az mar bele.
Ültess bazsalikomot, rozmaringot a metélőhagyma mellé. Nekem így vannak egymás mellett egy hosszú cserépben, a konyhában.
A kertben viszont van kialakítva egy rész a fűszereknek. Ott van mindenféle fűszer. :) Totál fűszernövény mániás vagyok. Amik a konyhában vannak, azok inkább csak díszítő funkciót töltenek be és sajnos a szépségük össze sem hasonlítható a szabadban termesztettekkel.
Ilyenkor szerintem ne ültess, én kb 3 éve próbálkoztam ősszel és tavasszal vetni fűszernövénymagokat, de irtó satnyák lettek. Volt, hogy kakukkfüvet próbáltam a kertből behozni a konyhába, de sajna az teljesen kipurcant, minden bizonnyal csak kertben szeret. Viszont a snidling, a bazsalikom, rozmaring, petélőpetrezselyem klasszul elvan cserépben, ládában is. Mondjuk nekem a teraszon volt ládában citromfű és menta, amik nagyon szépen fejlődtek, de amint bevittem őket a házba, szépe lassan elpusztultak.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!