Mit csináljak a szerencsebambuszommal?
Erről van szó.
Már 5 vagy 6 éve megvan. A "kanyar" utáni hajtás mikor már túl nagy (fél méter kb), akkor visszavágtam és a helyén kezdett újból nőni egy pici. Eddig rendbe n van, de most más történt vele. Legalul, a gyökerei fölött 2 centivel elkezdett hozni egy új hajtást. Ez már 10 centis. Mit csináljak vele???
Egyébként vízben van.
Ültesd el földbe.Vízben csak kínlódik ez igazából egy sanyargatott szobanövèny(dracaena sanderiana).Az enyém elkezdett nőni a földben.
1. Mekkora hülyeséget mondtál.. hogy lenne kíírthatatlan, amikor fagyérzékeny és lassan nő?
# 4
Nem lehet, hogy apád bambuszt ültetett, és az borított el mindent?
Mert a szerencsebambusznak ugye semmi köze nincs a bambuszokhoz.
Még sikerült találnod pár birkát, akik 0 pontra hoztátok a 3. válaszolót, aki pedig mindent jól írt.
Az igazi(na jó abból is van sok, szóval amire az első gondol)naponta nő annyit vagy többet, gyökerével a betont is szétszedve és még fagyálló is lehet akár.
Igazán kár, hogy annak semmi köze a szerencsebambuszhoz...
Utolsó: már hiányérzetem lenne a lepontozók nélkül.Én sohasem pontozok le csak azért is alapon senkit, de sajnos ez itt nagy divat...
Szerintem levágom a gyökeres részt a hajtással együtt, majd elültetem (cserépbe). Az feltehetőleg megmarad.
A másik fele, (a nagy bambusz) meg remélhetőleg újból kigyökerezik és olyan lesz mint volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!