Az anyósom mire hazaértem a balkonládás muskátlim földjeit beterítette kévézaccal. Hagyjam úgy, jót tesz nekik?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 22:13
1/7 mazda5 válasza:
Az én anyósom is szokott tenni és jobban ért a növényekhez, mint én, szóval szerintem ok. Szépek a virágai.
Bár, a túl sok árthat a növénynek és bele kellene keverni a földbe, mert ha a föld tetején van, akkor bepenészedhet..
2/7 Eszter76 válasza:
Jót tesz nekik. :-) Az én anyukám a virágoskertben is szétteríti. :-)
3/7 anonim válasza:
Honnan szerzi anyósod azt a hatalmas zaccmennyiséget ?
4/7 anonim válasza:
Jót tesz neki, nyugodtan használd te is tápanyag utánpótlásra. Nem fog bepenészedni sem.
5/7 anonim válasza:
Nem bántja a növényt, de ha bárki az én otthonomban pakolászna, és tenne-venne a megkérdezésem nélkül, én teríteném be kávézaccal:D
6/7 A kérdező kommentje:
Egy értekezletre főzött 2 nagy termosz kávét. Nem voltam boldog a döntésétől, de nem akarok haragot vele. Nem szokott tenni venni nálam, remélem 1szeri eset.
2016. jún. 4. 21:55
7/7 anonim válasza:
Kis mennyiségben jót tesz, de sok nem kell, szóval én lekapargatnám, ha nagyon sok.
Savasítja a talajt, és azt nem sok növény szereti.
Egyszer én is tettem a növényekre, ahogy fentebb is írták, bepenészedett mind...
Azóta nem használok zaccot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!