Kezdőoldal » Otthon » Kert » A hétvégén be törtek hozzánk,...

A hétvégén be törtek hozzánk, és nem tűnt el semmi, de használta a konyhát... a kérdésem, miért fontos a betörőnek, hogy mindent vissza tegyen a helyére, és miért mosogat el?

Figyelt kérdés

Sok mindenhez hozzá nyúlt, de vissza pakolta a rendszerünk miatt tudjuk, hogy nem ugy voltak vissza téve, és el tüzelt a kályhávan egy csomó tüzelőt, ráadásul kihasználta a gázpalackot ami majdnem tele volt.

Nem értem,ha betört miért pakol el, vagy miért nem lopja el ami k9nnyen mozdítható és értékes?

tegnap 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt hitte így észre se veszitek, hogy ott járt. Vagy hogy így nem fogtok feljelentést tenni.
tegnap 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Hogyha ennyire pedánsak vagytok, akkor hogyhogy nincs egy-két kamera felszerelve?
tegnap 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most csak felmérte mit érdemes legközelebb elvinni.
tegnap 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Hány napig nem voltatok otthon ? Lehet hogy van bérlőtök,csak nem tudtok róla .
tegnap 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Fiatal koromban emigraltam, akkoriban meg így hívták, első körben görögbe mentem, majd onnan átkeveredtem krétára... ott elég sok európai fiatal csövezett akkoriban (80as évek)

Nappal kéregettünk, este buliztunk... igazábóp életem egyik legjobb szakasza volt...

Na a lényeg, üresen álló villákat törtünk fel, és laktunk bennük, ügyesen odafigyelve a rendre és tisztaságra, ha meg megjött a tulaj, nagyon gyorsan elhagytuk... rendszerint észre sem vették, hogy volt ott valaki...

Volt a csapatban egy lakatos, úgy nyitott ki zárakat minden sérelem nélkül, mint a legprofibb tolvaj a filmekben...

Kéregetésből meg annyit lehetett keresni, hogy semmi szükségünk nem volt lopásra.

Tudom, hogy ez most nem segít neked, de eszembejuttattad a fiatal éveimet :D

tegnap 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, akinek van kulcsa a kecóhoz? Most jut eszembe, a házamhoz anyukámnak van egy kulcsa, és mikor én kint dolgoztam londonban, az öcsém mindenki tudta nélkül néha kiment a házamba filmezni a házimozimon, és mikor hazaértem csak gyanús volt, mintha nem úgy lenne minden... és csak 10év múlva tudtqm meg, hogy öcsém sokszor jólérezte magát nálam... meg hogyvott vesztette el a szüzességét és ilyenek :D
tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!