Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehet a csipke fehérnem...

Hogyan lehet a csipke fehérneműket kifehéríteni?

Figyelt kérdés
Nagyon megjártam. Az enyhén színét vesztett fehér színű fehérneműimen szerettem volna segíteni. Nagyon szép csipke és csipke betétes ruhaneműm fehérítésére azt a tanácsot kaptam, hogy szódabikarbónával és mosószerrel mossam. Ezt tettem és ennek eredménye képpen a pamut fehér része nem változott, de a csipke olyan lett, mint a rozsda. A csupa csipke melltartóm úgyszintén. Kétségbeesésemben beáztattam fehérítő Domestos-ba, de ez csak rontott a helyzeten, majd sóval is próbálkoztam. Jelenleg közepes szürke az egész, félelmetesen csúnya. Egy pár darab ilyen méregdrága fehérneművel rendelkezem, ezekre nagyon vigyáztam és most tönkre tettem. Tud nekem valaki egy tuti tippet adni, hogyan fehéríthetem ki, vagy mondjak le arról, hogy valaha még fehér lesz? Köszönöm.
2010. ápr. 9. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Én Vanish Oxi Action Intelligence Plus Crystal White-ot használok és nagyon szép fehérek tőle a ruhák.
2010. ápr. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!