Hogyan kell (mivel) a műanyag ételhordót kifehéríteni?
Vagy 5-6 éve megrendeltem az ebéd kiszállítását lakásra,melyhez 2 garn. műanyag ételhordót használok.Sajnos akármennyire is alaposan mosogatom el,az évek alatt (aránylag gyorsan)az edények elszíneződtek,sárgás/pirossas árnyalatot kaptak,melyet nem tudok a legalaposabb sikálással sem eltávolítani! Szerintem ezek a kifőzdék valami ételszínezéket használnak,mert pld.a pörkölt,vagy gulyásleves nem olyan színű,mint amikor mi itthon paprikával ízesítünk.
Mindennel próbálkoztunk (pld. még ecettel is )de nem sikerült! Kérek javaslatokat,tanácsot.Köszönöm.
Nem igazán értem, ezért kérdem: 5-6 éve használjátok ugyanazt a két garnitúra műanyag ételhordót?
Mert ha így áll a dolog, akkor azt javaslom inkább cseréld le, minthogy a kifehérítésével próbálkozz. A műanyag cuccok felülete ugyanis olyan 1-2 év (gyengébb minőségűeké már hamarabb) alatt "megkopik" ami által már inkább vonzzák, mint taszítják a szennyeződéseket.
Köszönöm a válaszokat.........
Különben már a 3. garniturát koptatjuk,gondoltam valami jó tippet kapok,mert egyéb gond nincs az ételhordóval.
Semmivel nem fogod tudni eltüntetni. Ha esetleg az ételhordóban még meg is melegíted a kaját, akkor még jobban befogja.
Én mosogatógépben mosogatom őket, egy idő után lassan lekopik, aztán újra befogja vmi piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!