Egy bennzin motoros fűkaszát akarnák venni, melyiket válasszam?
Ez a három lenne:
1 Husqvarna 128 r
2 Ruris 430c
3 Prorun TBC 243D 2,4 LE
Ugyhallottam az erősebb motorok jobban birják időben, és gyorsabban is vágsz velük, viszont ezek tudomásom szerint kinaiak, es hát nem nagyon dicsekednek ezekkel a kinai márkákkal, viszont a husqvarna talán gyenge lenne mert lenne mit vágjak. Mi a véleményetek, köszi előre!
Raktam képet is
Prorun: [link]
Husqvarna: [link]
Ruris: [link]
ELVÁRÁS: tartos, jo, erős
Keress rá a neten a Maruyama márkára .
Van ott mindenkinek való nagyságú.
Igaz hogy nem forog fenn ez a köztudatban,de nagyon megbizható.Ez még Japánban készül ,és nem kinai motorral .
Egy MTD kinai motorral gyártottat 1 év alatt kidobtam .
Ebből nekem a kisebb teljesítményű,a BC 320 van,de egy rossz szavam se lehet rá. 4.éve használom.
Egy szervizben ajánlották,hogy még a közületek is ezt vásárolják .Nagyon jó áron is van .
A három közül nincs olyan, ami elvárásod szerint tartós, jó, erős. Ezek árának a duplájáért már esetleg.
A Husqvarna harmatgyenge szegélynyíró, a kínaiak meg jók és erősek egy darabig, de nem tartósak.
Miquellel egyetértek.
De ha muszáj ezekből választani, akkor a kis teljesítménye ellenére is a husqarnát venném. Lehet, hogy lassabb lenne vele a munka, de bírná sok éven át, megbízhatóan. Nem sokkal gyengébb, mint az FS 70-es Stihlem (0,75 Kw a 0,9Kw ellenében), és én azzal gond nélkül vágok 1000-1200 m2 körüli térdig érő fűvel benőtt területet (gyümölcsfák alatti kaszálót és a kertünk nehezebben hozzáférhető részeit).
A husquarna bizonyítottan jó minőség, míg a másik kettő a névtelenség homályába burkolózik, és bár lehet, hogy nem rosszak, ez csak utólag derül ki. Miután kifizetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!