Milyen benzinmotoros fűkaszát vegyek?
Sizntén egy Japán márkát ajánlanák a figyelmedbe .
Maruyama,több kategóriában kapható,elfogadható áron .
Nekem évek óta egy közép kategóriás van ,és kiválóan működik .Bele fér az általad irt összegbe .
Pont én is akartam egy ilyen kérdést feltenni, amúgy mi van az ilyen olcsó alko vagy solo márkákkal ami 40-50-60 ezerbe kerülnek?
Nekem egy makitám van
És a kétütemű jobb mint a 4 ütemű? kevesebb alkatrész, meg minden második ütem hasznos, a 4ütemnél csak minden 4.
Használt gépet szeretnél, csak elfelejtetted odaírni? Vagy honnan jött ez a 80-150?
Mert újban 150-ért csak olyan Stihlt kapsz, ami gyakorlatilag nem motoros kasza, hanem fűszegélynyíró, és nagy területhez legfeljebb akkor használható, ha amint befejezed az egyik végén, kezded újra a másik végén, nem hagyod megnőni.
Ha neked olyan gép kell, amivel szükség esetén combközépig v. derékig érő füvet, gazt is le tudsz vágni, akkor 2 LE alatt meg se nézd, de inkább 2,5 LE felett keresgélj, ha gyors és tiszta munkát akarsz.
Azért írtam két ár között, mert nem vagyok tisztában az árakkal, tehát ha 80ezerért is lehet kapni már annak is örülök, de ennyi biztosan rá van szánva, közben tájékozódtam, hogy 200e ft körül volna egy jobb. Nem tudom, hogy ennyiért beruházzak-e egyre ez már kicsit sok nekem.
Egyébként köszönöm az indexes linket is, de ott közpénzekről, meg faluprogramokról olvastam utána bezártam azt a "topicot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!