Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen benzinmotoros fűkaszát...

Milyen benzinmotoros fűkaszát vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, milyet ajánlotok? Olvastam már a Stihl márkánál maradnék tudtok ajánlani konkrét típust? Elég nagy területre lenne használva (tanya körül) de csak saját felhasználás, munkát külön nem vállalnék vele, keret ~80-150e ft

2016. máj. 7. 18:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért ajánlottam azt a topicot, mert rengeteg hasznos információhoz tud az ember jutni, ha átrágja magát rajta. Persze, akinek ehhez nincs türelme...

Ott egyébként többen is az Oleo Mac Sparta 25 gépet ajánlják jó szívvel.

2016. máj. 12. 07:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Na hát, azok nem lehetnek hozzáértők.

Nekem ilyen volt az első gépem. Követ lehet vele törni, nem megy tönkre, bármit kibír.

Csak éppen füvet vágni nem lehet vele, mert hát szerencsétlen csak 1 LE-s. Az ilyen kis gép szegélynyírónak megteszi, de rendes damilos nyírásra alkalmatlan, a füvet úgy kell szálanként levadászni vele.

2016. máj. 12. 17:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem Stihl fs90 van, és nincs vele semmi gond, ritkán vágok késsel, inkább damillal.
2016. jún. 6. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!