érdemes rododendront venni (havasszépe), és milyen nehéz kiültetni, megfogan-e?
Figyelt kérdés
szeretnék ajándékba és magamnak is venni egy-egy növényt. nem volt még soha ilyen növényem. nincs ötletem hol vegyem és mennyi a reális ára. kb 3000 ft szánok rá egyenként. mivel tavasz van, de írtó meleg néha nem tudom érdemes e kiültetni, megmarad e cserépben, avagy ha kiültetem télen megmarad-e? köszönöm a segítő és hozzáértő válaszokat. előny ha olyan ír akinek van ilyen növénye :)2016. ápr. 28. 12:08
1/1 anonim válasza:
Savanyú földet igényel, az ország legnagyobb részén csak senyved kiültetve. Igazán jó és nem túl drága talajsavanyító módszerek nem léteznek.
Óriási cserepekben életben tudod tartani, de sok munkával jár, hogy szép legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!