Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűnyírót vegyek?

Milyen fűnyírót vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Körülbelül 1500m2-re kellene nekem fűnyíró.A terület viszonylag egységes.Mivel nem szeretem a vezetékeket magam után húzgálni így benzinesre gondoltam.Sógoromnak Mtd fűkaszája és fűnyírója van.Ő meg van vele elégedve,igaz csak 3-4éve használja őket.Ezt a fűnyírót néztem magamnak:MTD A.53 SPKV HW

Szerintetek ez milyen?Vagy tudtok jobbat ajánlani 110000ft környékén?

2016. márc. 31. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy benzines Hondám van, az nagyon jó,tudom ajánlani. Önjárós, csak lépegetni kell mögötte:)
2016. márc. 31. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a makita eléggé bevállt már 6 éve nyúzom.
2016. márc. 31. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mtd és Mtd között is van különbség. Attól függ milyen motor van a gépeiken. Az álltalad kinétett Kawasaki motoros nem lehet rossz. Vagy ha Briggs motor lenne benne az is jó pl. De ha valami olcsó házkörüli gépet veszel Mtd ben arra már tesznek valami sz..t. Én is így jártam 5 éves gép és gyenge mint a harmat , szét hullik. Tehát azt kell nézni melyik gépen milyen motor van. De magát az Mtd márkát nem tartják sokra.
2016. márc. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!