Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha kertépítővel szeretném...

Ha kertépítővel szeretném megterveztetni és megcsináltatni a kertemet kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Nagyon béna az udvarom, össze vissza ültetett még az előző lakó minden féle bokrot, van amelyik már alig él. Kb semmi ötletem, nem is értek hozzá, szakemberrel szeretném megcsináltatni,mert a jelenlegi állapot nagyon nem tetszik. kB 30négyzetméteres helységről lenne szó. Előre is köszönöm a válaszokat

2016. márc. 24. 08:03
 1/4 A kérdező kommentje:
elírtam 80négyzetméteres
2016. márc. 24. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden kert egyedi, úgyhogy kèrj szèpen árajánlatot. Vakon senki(!) nem tudja neked megmondani, mèg a kertèsz se.
2016. márc. 24. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak kis maszek kertészek, ők a saját fájukat eladják neked és nincs más költséged,plusz hogy elültetik stb viszont vannak a "profik", ők a kis kertésztől megveszik a fát, jó pénzért megtervezik és lehet szebben megcsinálják de kétszer annyiért. Tájékozódj, kérdezz ismerősöktől. Győr moson sopron ill vasmegyében tudok olcsó és jól dolgozó kertészt. Egyébként nem egy ördöngőség, mert vannak olyan fák amik nem birják a szárazságot, vagy sok a károsítójuk de ez is változó 10 éve a puszpáng egy olyan örök zöld bokor volt aminek károsítója nem volt, most meg tövik lerágta valami hernyó nekünk. Ami mutatós kertbe, az a magnólia, páfrányfenyő, boróka, ezek szinte mindent birnak, lehet gyümölcsfát ültetni, diót, gesztenyét, nem tudom az ország melyik részén élsz, ha alföldön akkor barackot almát,stb...

Egyébként az igények a kérdésesek, van olyan cég ahol 20 méteres fákat ültetnek el milliós tétel, van olyan fenyő amit éveken át nyirnak hogy szép kis gömbök legyenek a koronájából az is 50-150 ezer ft / fa, tehát ezt látatlanba megmondani nehéz, plusz oké beülteti a kertész de azokat a fákat gondozni , nyírni kell stb...

2016. márc. 24. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
80nm-t nehéz lehetett elcseszni. Szerintem vágj ki mindent, aztán körbe a szélénél ültess pár neked tetsző bokrot. Csak vigyázz, ne sűrítsd be, mert ott szokták elszúrni.
2016. márc. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!