Kezdőoldal » Otthon » Kert » Most mit tegyek vele?

Most mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
A hétvégén (tudod nagyopn rossz cselekedet volt) átültettem egyik helyről a másikra a liliomot(9-10db-ot) és a jácintot! Iszapos "gödrökbe" ültetem, de másnap ahogy megsütötte a nap elkókadtak, még aznak meglocsoltam aztán ma is de nem akarja visszanyerni a formályát! Ezek akkor feladták? Amúgy a jácintok megkókadtak de azok kezdenek visszaállni a rendes kerékvágásba(de nagyon lassan)!volna még egy kérdésem--> a diófa mért nem hoz termést már pedig nem mai gyerök(kb6-7éves) ellenben a 3-4 éves meg már hoz egy csomót-->ez miért van? Eddig nem fakadt ki a sárgabarackfa akkor már nem is fog? Amúgy egész télen a harkály fúrkászta csupaszra!!
2010. márc. 30. 23:50
 1/4 anonim válasza:
0%

Keresztnév: Jácint

férfi keresztnév

Eredete: Latin, Görög,

Jelentése: a virág neve

Névnapok:

* július 3

* augusztus 17

* szeptember 11

2010. márc. 31. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A virágokat ültesd át még egyszer, de rendesen, nem csak úgy, h belerakod egy "iszapos gödörbe"...aztán pedig ne öntözd túl őket...esetleg vmi növénytápszer, jó minőségű virágföld, és talán ne direkt a tűző napon legyenek, de ne is egy sarokban, ahova semmi fény nem jut.A többire nem válaszolnék, nagyon zavaros, meg ide oda ugrálsz a kérdések/témák között.
2010. márc. 31. 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sima földbe ültetném a virágokat,ami egy kicsit vizesebb,pl.eső után. Aztán mérsékelten,hogy ne tocsogjon a vízben megöntözném.

A diófa lehet kiöregszik idővel,bár nem tudom. A iénk sem hozott tavaj olyan sok termést. A barackfa pedig szerintem még eztán fog fakadni. Annak több napos jó idő kell,hogy elkezdjen kihajtani.

2010. márc. 31. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

ha hagymás növényt ültetsz át nem fog kihajtani már.ősszel szokták elültetni ugyanis a hagymákat

a sárgabarack ha olyan fekvésü helyen volt,még csak most fog virágozni.ha kevés napot kapott.

2010. ápr. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!