Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ez tényleg paradicsom?

Ez tényleg paradicsom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ha az, mégis hogyan tud csak úgy magától kinőni a kertünk közepén?:D

2015. okt. 11. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Ez inkább iszalagnak tünik, ha a szára sötét és keményebb, akkor az.

A paradicsom szára is zöld, enyhén szörös és aránylag puha.

Ettöl függetlenül a paradicsom elvileg bárhol ki tud kelni, mert madarak is szétviszik a magját és igen jól csírázik.

2015. okt. 11. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

ez nem paradicsom.

nem is hasonlít rá.

2015. okt. 11. 13:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Először azt a kérdést tettem fel GYK-n pár napja hogy ez mi és mindenki azt mondta, paradicsom..:D
2015. okt. 11. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem paradicsom, bár hasonlít. Ha nem szőrös a szára, akkor biztosan nem az.
2015. okt. 11. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Zöld, viszonylag puha, szőrös szára van.
2015. okt. 11. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:

én is kitettem egyszer egy képet, az egyik válaszoló váltig állította, hogy citromfű, ami pedig nem egy gaz, de sebaj, mondta, odafújta a szél. aha, pont egy nemes növényt, pont a veteményesembe, pont azon belül is a fűszernövényes ágyásba. szomszédom se jobbról, se balról nincs jó nagy területen, a hátsó irányból pedig egy istálló.

de sebaj, állította, hogy ez nem lehet más.

végül kiderült, hogy nyárfa...

biztos, hogy ez nem paradicsom. nekem 3 féle paradicsom volt az idén, vagyis még mindig van, mert zöld még van rajta, csak már nem fog beérni.

na jó, annyiban hasonlít, hogy zöld, és levele van.

2015. okt. 12. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:
a paradicsom nem is ilyen élénk zöld, hanem sötét.
2015. okt. 12. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt rendkívül egyszerű eldönteni: két ujjad között megdörzsölöd a levelét, és érezni fogod a jellegzetes szagot.
2015. okt. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!