Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik az a széles levelű...

Melyik az a széles levelű fűfajta, amit a kutyák szeretnek enni?

Figyelt kérdés
Eddig volt egy "természetes" füvesítésű kertünk, ahol a kutyánk kilegelhette magát, de ezt most eladtuk.A mostani kert pedig díszkert, ahol nincs ilyen "vegyes" összeállítás, ezért gondoltam vetek nagyobb cserépbe, legyen mit lelegelnie, de nem tudom milyen magot kell vennem hozzá.Jó ötlet?
2015. okt. 10. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a Tarackbuza :-)

[link]

Az en kutyam is CSAK ezt szereti, ... viszont, en most azt figyeltem meg, hogy ha nyers sargarepat eszik, akkor nem kivanja a füvet.

Minden nap adok neki egy sargarepat ragcsalni.

Az iden talan csak 2X 'legelt', ... nagyon nagyon ritka.

Azelött szinte minden heten, meg ejszakai is sokX felebresztett mert, a gyomra hangosan beszelt vele. :-)

Probald ki a repat.

Az en kutyam elöször ra se nezett a repara, ha odatettem ele. Egy kicsit azzal animaltam, hogy ugy csinaltam, mintha nekem is nagyon kellene a repaja, s mintha el akarnam venni töle.

Most mar szinte követeli ezt a procedurat, mindig hiv repat enni.

Bar ez a legkevesebb problema, a fö, hogy a gyomra rendben van.

2015. okt. 10. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most már csak azt kell kiderítenem, hogy magját lehet-e venni valahol, vagy lehet hogy ások ki tövet, és azzal szaporítom. A répával már próbálkoztam, mert nem csak a gyomrára, hanem a látására,szőrére is jó lenne, de sajnos nem tudtam rávenni, hogy megegye.Másik kutyám, imádott német juhászom- aki már sajnos nincs velünk-úgy ette a répát, csak úgy harsogott a foga alatt, de hát mi sem vagyunk egyformák.
2015. okt. 11. 05:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A tarackbuza tkp. gyomnöveny, irtani szoktak, s nem örülnek, ha valahol is nö.

Nemetorszagban lehet kapni vetömagjat (draga).

Egyebkent meg miert vennel, -ugy ahogy irtad - kiasol valahol. Ez gyorsan szaporodik.

Enyimkutya is nagyon szereti a repat! :-)

üdv.

2015. okt. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!