Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért hülyitették be az...

Maliandor kérdése:

Miért hülyitették be az embereket a / noha/ szőlő ártalmairól illetve rosz izü boráról kitalált marhasoággal?

Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
mi van????
2015. szept. 20. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Először is nem Noha hanem Noah. És ezek nem kitalációk bora mint a többi direkt termőé metil-alkoholt tartalmaz. Bora az ilyen szőlőknek a legértéktelenebb. Hitvány fajták boruk ivása nem nyújt nagy élvezetet.
2015. szept. 20. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
a többiben is van metil ha jól tudom,és nincs ebben sem annyi amivel butára ihatnánk magunkat,arról meg hogy hitvány,csak annyit hogy mondjon bárki egyetlen olyan szőlőt ami ennél ízesebb illatosabb és szebb színű bort ad,ahogy én látom inkább a lobbi játszik ebben szerepet,ez nincs agyonnemesítve mindennek ellenáll és egy tőkéről rengeteg termést ad ha lugasban van tartva,beszélgettem dédimmel ők is szerették itták és hát meg lehet nézni ki meddig él, szerintem inkább annak hiszek aki 87 évesen azt mondja hogy bátran igyam mint annak aki 50 évesen feldobja a talpát
2015. szept. 20. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira jo boruk van miért nem árulják sehol? Ez csak egy világméretű összeesküvés lehet mi?
2015. szept. 20. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérdezgessél itten bennünket!

Ha te mindenkinél okosabb vagy, akkor kérdezgetés nélkül igyad bátran!

[Csak az a baj, hogy ha a te valószínűleg hasonló okossággal fizetett TB-dből nem telik ki, akkor az én TB-mből fognak téged is gyógykezelni, amit azért sajnálni fogok. Mindenki a saját kontójára hazardírozzon!!!]

2015. szept. 21. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
én nem azt kértem hogy a wikipédiából másoljon be valaki vvalamit róla hanem tapasztalatokat akartam volna hallani,illetve a kérdésemre válaszokat kapni,én is olvastam hogy elbutít ........... de ezek az öregek szerint nagy marhaságok.ők is itták sokáig mégsincs semmi bajuk tőle
2015. szept. 22. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen lobbira gondolsz, mégis?

A direkttermő szőlőültetvények felszámolása még valamikor a '60-as vagy '70-es években kezdődött. Akkor milyen lobbi lehetett volna?

Akkoriban csak az számított, hogy megmérték különféle borok metilalkoholtartalmát, és úgy találták, hogy a direkttermőkben több a metilalkohol, az ízük pedig nem olyan jó.

Nyilván persze lehet szeretni sokféle dolgot, én pl. el nem tudom képzelni, hogy azt az utálatos ízű feketeribizlit hogy lehet megenni, mégis vannak, akik szeretik. Így el tudom hinni, hogy neked ennek a bornak az íze jön be, de ez nem változtat azon, hogy a legtöbb embernek ez nem olyan kellemes, meg sok benne a metilalkohol.

2015. szept. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!