Miért hülyitették be az embereket a / noha/ szőlő ártalmairól illetve rosz izü boráról kitalált marhasoággal?
Ne kérdezgessél itten bennünket!
Ha te mindenkinél okosabb vagy, akkor kérdezgetés nélkül igyad bátran!
[Csak az a baj, hogy ha a te valószínűleg hasonló okossággal fizetett TB-dből nem telik ki, akkor az én TB-mből fognak téged is gyógykezelni, amit azért sajnálni fogok. Mindenki a saját kontójára hazardírozzon!!!]
Milyen lobbira gondolsz, mégis?
A direkttermő szőlőültetvények felszámolása még valamikor a '60-as vagy '70-es években kezdődött. Akkor milyen lobbi lehetett volna?
Akkoriban csak az számított, hogy megmérték különféle borok metilalkoholtartalmát, és úgy találták, hogy a direkttermőkben több a metilalkohol, az ízük pedig nem olyan jó.
Nyilván persze lehet szeretni sokféle dolgot, én pl. el nem tudom képzelni, hogy azt az utálatos ízű feketeribizlit hogy lehet megenni, mégis vannak, akik szeretik. Így el tudom hinni, hogy neked ennek a bornak az íze jön be, de ez nem változtat azon, hogy a legtöbb embernek ez nem olyan kellemes, meg sok benne a metilalkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!