Szabadföldi paprika termesztés lehet olyan eredményes mint a fóliás?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyiségben és méretben elérheti-e a fóliaházban nevelt paprika nagyságát?2015. szept. 10. 20:27
1/3 anonim válasza:
Nem lehet:( a fóliásban szabályozod a vizet, levegő hőmérsékletet, páratartalmat. Hamarabb érik, nincs kitéve az időjárás viszontagságainak (jég, fagy, szél, erős napsütés).
2/3 anonim válasza:
én nem nagyban, csak a kis konyhakertemben veteményezek. itt van fóliában, és szabadföldön is. Annyi volt a különbség, hogy a fóliában hamarabb érett meg. Kint is ugyanolyan szép nagyok voltak, és sok is volt rajta. kint több vizet kívánt, gondolom nem úgy tudta hasznosítani a párát.
3/3 anonim válasza:
Mondjuk azt, hogy időjárásfüggő. :)
Ha nincs valami extrém rossz időjárás, valamint rengeteg tápanyagot és vizet kap, akkor kint is nagyon meg tud nőni.
Kicsit talán keményebb húsa lesz a kisebb páratartalom miatt, de az íze sokkal jobb lesz - az pedig szerintem fontosabb, én nem nézni akarom, hanem megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!