Szabad-e, az iskolában, paprikát termeszteni?
Figyelt kérdés
A kérdés humorosan hangozhat, viszont nem kitaláció.
A barátnőmnek viccből azt mondtam, hogy hozzon zöldhagymát és ültesük a virágcserépbe viccből.
A barátnőm eléggé fura lány, és (nem volt hagyma) hozott paprikát :D
Az lenne a kérdésem, hogy szabad-e az iskolában paprikát termeszteni? (9.-osztály)
2015. jún. 11. 14:13
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg az osztályfőnököt vagy az igazgatót. Nem igazán van ilyenre törvény, tőlük függ, hogy megengedik-e, de szerintem nem lesz bajotok ha engedély nélkül csináljátok sem
2/6 A kérdező kommentje:
Hát jó :) végülis nem marihuana :D
Köszönöm a válszt :)
2015. jún. 11. 15:27
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük :D van már egy májusi cserebogár osztálytársunk befőttesüvegben.
Facebook profillal stb :) És az ajtónkra a "zárt osztály" címkét függesztettük ki ...ja igen! És mivel földszinten vagyunk, az ablakon közlekedünk ki-be :D
2015. jún. 11. 15:40
5/6 anonim válasza:
Ha jófej a biológiatanár, vagy van kertészkedős tanárotok, akkor rendben lesz simán.
6/6 anonim válasza:
Régi kérdés, de szerintem ez tök jó, s értékelendő. Ritkaság ez a fiatalok körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!