Előfordult már veletek, vagy ismerőseitekkel, hogy anyagi gondok miatt hátrányba kerültek az iskolában?
Nem ilyen szinten, de igen. A tanár nem viselkedett rosszul, ott inkább a szülő volt hülye... nem tudta kifizetni az osztálykirándulást, elvárta volna, hogy a többiek dobják össze vagy osztálypénz (ami másra kellett) vagy tanár saját zsebből... srác nem tudott menni, így hátrányban volt, mert mi sajnálkoztunk, ő meg lemaradt...
A többi sztori inkább osztályon belüli... én többször megkaptam a hátam mögött, hogy milyen gagyi ruháim vannak, amiért az unokatesóim több éve levetett, divatjamúlt gönceit hordtam (pedig annyira nem is voltunk leégve, de az más sztori), de más is megkapta, hogy milyen gáz több évig ugyanazt a táskát, pár cipőt hordani... a legdurvább az volt, hogy ezt nem is csak a kőgazdag gyerekek csinálták, hanem olyan csaj is beszólt másoknak, hogy milyen gáz kínai ruhában járni, aki vmi 20-30 négyzetméteren nyomorgott negyedmagával, és még vezetékes telefonjuk sem volt, mert a szülei nem tudták kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!