Kezdőoldal » Otthon » Kert » 10 m -es fenyőfámat nagyon...

10 m -es fenyőfámat nagyon belepte a vadszőlő (felfutott rá magasan, több szálon). Árthat-e a fának (pl. elszáradás)?

Figyelt kérdés
Amúgy szeretem a vadszőlőt, amíg (akár létrával is) elérem, leszedem.
2015. szept. 7. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy érted, megeszed? Akkor az nem vadszőlő, azt csak egyszer kóstoltad volna meg.

Ha nem vadszőlő, akkor csak abban az esetben árt, ha túl sűrű, és a fenyő nem kap elég fényt, akkor felkopaszodik.

2015. szept. 7. 16:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, h. nem vadszőlő, mert tavaly elég sokat megettem (amit elértem, létrát is használtam). Akkor, milyen szőlő lehet (?) most nem otthon vagyok, nem tudok képet mellékelni (holnap megteszem).(kék, apró szemű, nem tömött, hanem ritkán vannak a fürtön a szemek. Érdekes (egyedi) íze van. Hát bizony, az egyik felét nagyon beborítja.
2015. szept. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!