Kezdőoldal » Otthon » Kert » A vadszőlő nem okoz gondot?

A vadszőlő nem okoz gondot?

Figyelt kérdés
szeretném befuttatni a házat vele, azon aggódok, hogy nem e fog bemászni a tető alá a cserepek közé vagy gerendák közé stb. Akinek van ilyen kérem adjon egy kis infót, köszönet

2015. máj. 30. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Okozhat gondot,én nem házra futtattam hanem tároló falára de megbántam, befut mindenhova, ősszel át kell nézni a házat és mindig levágni az adott hajtásokat, én csak gyomirtóval tudtam véglegesen eltávolítani mert a földből is hajtani fog mindenfele.
2015. máj. 30. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szép növény egyébként főleg ősszel, de érdemes átgondolni alaposan.
2015. máj. 30. 11:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem, akkor nem volt alaptalan az aggály. Köszönöm a válaszokat, akkor marad csak kerítésnek..

Esetleg ha tudtok még valami örökzöldet ajánlani, ami nagyon alacson marad, mintegy szőnyeget alkotva a talajon, és még szép is, azt is szívesen venném, olyan kellene ami viszonylag gyorsan terjed, de azért azt sem szeretném, hogy a szomszédhoz átfusson két év múlva mint pl a borostyán szokta, magyarán valami gyors de kezelhető zöld kellene :)

Bocs a fárasztásért :) üdv

2015. máj. 30. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk volt a régi házon, kordában kell tartani, de nagyon szép és nagyon hasznos. Főleg a napos oldalakat nyáron leárnyékolja, nehezebben melegszik át a lakás. Vegyél kacsos vadszőlőt (ötlevelű) az lassabban nő.
2015. máj. 30. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
ha a falat tudja az eső cspni, akkor nehezebben szárad ki a szőlő alatt, ezért okozhat problémát nagy felületen.
2015. máj. 31. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!