Beton járda szebbé tételére ötlet?
Van erre több lehetőség is de ha tennél fel képet az lenne a legjobb. Első fontos hogy milyen állapotban van? Van e repedés, kitört részek, szilárdsága pórusossága? Én ha kell előbb javítanám amit kell ez lenne az első akár ha maradna maga a beton felület akár egyebekhez is. Belevágni nem vágnék mert ezek kiszámolt vastagságok kiszámolt teherbírással, ha jól kivitelezték, ahol meg belevágsz ott repedhet.
Másik hogy én nem vagyok híve az ilyen "hamis" kő- vagy tégla dolgoknak, van más is ami kellemes megjelenésű. Amúgy ilyen mintát szoktak festeni is falra és járófelületre is, de szerintem ez "gagyi" dolog. Úgy is látszik hogy nem az... Max egy filmes díszletnél nem látszik a filmeken, oda okés.
Lehetőségek:
- betonfelület csiszolása majd védő műgyantás felület védő réteg rá. Ez egy minőségi betonfelületet ad amit luxus házakban is van. Tényleg mutatós ha szépen csinálják meg.
- az előző de festéssel együtt illetve valamilyen színnel. Itt az fontos hogy ne olyan anyag kerüljön rá mint a garázsokban (pl fényes) ami nagyon ipari kinézetű felület, hanem matt vagy selyemfényű festékréteg. fontos az is hogy ez járófelületi festék kell ! legyen. A fehér mindig biztos és szépen mutat pl.
- más nem műgyantás járófelületi festés + a csiszolás javítás..
- kültéri burkolólapok
- kültéri fa járófelület
Én azt mondom egy érdekes é "hamis" kőminta helyett jobban mutat ha akár beton marad de totál minden ki van javítva rajta, repedések pótlások pórustömítés csiszolás. Nézd meg bútoroknál is igaz, szebb egy csicsás csupaötlet olcsó mindenféle színű bútornál egy sima pácolt valódi fa de minőségi és egyszerű formavilágú bútor.
Szebb lesz még betonnak is ha az fel van csiszolva, csak így.
Nézz meg neten ilyeneket.
Egy törtfehér festés ha szép a felület milyen szép. (sima lágy szürke, enyhe krémszín vagy fehér mindig be tud válni.
Beton út krémszínű (kűszínű) lazúros festéssel, a beton eredeti igazi textúráltsága megmarad de kap egy színt.
+ De akár egy kocsibeálló. Sima beton, egyenletes szép felület és jobban mutat min mindenféle csicsa bigyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!