Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nyaralómra szeretnék venni...

Nyaralómra szeretnék venni egy medencét, melyik lenne jó ötlet?

Figyelt kérdés

Általában csak 1-2 napra megyünk le hetente. Most a jövőhéten viszont lemegyünk 1 hétre és jó lenne egy medence a nagy melegben.

Kútvízzel lenne megtöltve.

2 lehetőségen gondolkoztam:

-az egyik egy kisebb felfújható ami olcsóbb: [link]

-a másik pedig egy 305 cm átmérőjű,76 cm mély kerek fémvázas medence.

A fémvázas azért tetszik jobban mert nagyobb és kényelmesebben el lehet benne férni és mert mélyebb. De azt hallottam róla, hogy macerás az elrakása mert szárazra kell törölni stb.

Ilyen kevés használathoz érdemes megvenni a drágábbat?

2015. júl. 27. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

vagy még vehetsz ilyet is

[link]

2015. júl. 27. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt a kis felfújhatót vedd, amit elsőnek írtál. Azt teletöltöd kútvízzel és amikor hazajöttök kiöntöd, amikor megint mentek feltöltöd. Ennek hátránya, hogy ki tudja mire melegszik fel a víz benne, viszont nem kell a vizet forgatni és vegyszerezni. Az alga első jelére kiönteni, kisikálni, újratölteni. Egyébként jó a kútvized? Mert ha nem innád meg, akkor fürödni sem túl okos benne. A fémpalástost ha egyszer felállítod ne akard szétszedni, csak ha mindenképpen szívni akarsz.
2015. júl. 28. 19:29
 3/3 anrino válasza:

Ha csak egyszerű felfújhatót szeretnél, ami nem nagy űrtartalmú (a kevesebb víz hamarabb felmelegszik)

[link]

ha egy kicsivel nagyobbat szeretnél akkor ahhoz már mindenképp ajánlatos vízforgatót használni, mert az állóvízben a nagy melegben jobban szaporodik az alga is

[link]

Rövid idejű használatra szerintem macerás a csőváz szerelés. De minden medencét szárazon és fagymentes helyen kell tárolni.

2015. júl. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!