Szúnyoglárvák úszkálnak a medencében. Hogy lehet kitakarítani?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 15:40
11/13 A kérdező kommentje:
Szerinted uszodákba 1-2 hetente cserélnek vizet? Egy biztos, én itthon sem és Németországban sem láttam olyant, aki a kerti medence vizét 1-2 hetente cseréli. Nem, ilyen nincs.
2015. aug. 8. 09:55
12/13 anonim válasza:
A debreceni uszodákban hetente lecserélik a forgatott medencék vizét.
Ilyenkor csapvíz hőfokú lesz.
A hét folyamán minden nap emelkedik egy fokot, és a 23 fokos úszóvíz 6 nap múlva már 28-29 fokos. Amikor lecserélik, újra 23 fokos lesz.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor cseréljék, én nő létemre 23 fokos vízben fázok.
8 éve van medencék, soha nem cseréltük benne a vizet nyaranta, 2-3 hónapot simán kibír ha kezelve van tablettákkal és vízforgatóval és gyakran tisztítjuk is. Most egy hétig elutaztunk, akkor keletkezetek benne a szúnyoglárvák, de a probléma már megoldódott gyönyörű, patyolat tiszta víz van benne.
2015. aug. 10. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!