Szúnyoglárvák úszkálnak a medencében. Hogy lehet kitakarítani?
Na ez az amit nem tudok megcsinálni, nem tudom leengedni, mert drága a víz és egy 5 méter átmérőjű merevfalú medencéről van szó, a másik probléma, ha most leengedném idén tuti nem melegedne fel a naptól már.
Akkor inkább klórral próbálkozom. Amúgy nincs sok, nem vészes, csak egy pár max 10-et láttam.
Hát, igen, a stílusa valóban erős egy kicsit a 3-as válaszolónak, de amúgy teljesen igaza van.
El nem tudom képzelni, miért vesz olyan ember medencét, aki a bele való vizet hetente-kéthetente nem bírja kifizetni.
Te el vagy varázsolva utolsó! Ki az a barom vagy milliomos aki 2-3 hetente cseréli a vizet a medencéjébe? Ismerőseim, rokonaim, szomszédaim nyaranta egyszer töltenek medencét!!!
10 köbméter csapvizet ha te ki tudsz fizetni 2-3 hetente, akkor te szerencsés vagy!
Nézd, nekem éppen emiatt nincs is medencém.
Bármit - nem csak megvenni kell tudni - hanem üzemeltetni is.
Ez általában a tervezésnél kimarad.
A sok hitelre autót vásárló. Amikor jajong a biztosításkor meg a súlyadókor. Meg hogy drága a benzin.
Vagy nézem az autópályákat. Egyszer telepítettek növényeket melléje, de 3 fából 2 kiment. És most is úgy árválkodik. Szóval csak megépíteni akarta valaki jópénzért, de üzemeltetni kóserül, a körülötte lévő növényzetet nem gondozza senki.
De visszatérve, egész nyáron ugyanabban a 6 köbméter vízben fürdeni??? Amiben a vegyszerek bomlástermékei csak halmozódnak. Nyilván a klór elillan, de vannak olyan bomlástermékek, amik halmozódnak.
Úgyhogy én majd csak akkor veszek medencét, amikor kéthetente azt a 6 ezer forintot ki bírom köhögni a rendszeres vízcserére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!