Talajfertőtlenitéssel vakond ellen?
Mint minden emlős a vakond is a eledelét követi. Ha a lárvák elpusztulnak a vakond mind kivonul.
Ehez egy szorókosci meg Bayer lárvaölő szükséges, az USAban a Bayer Grub Killer Plus név alatt árusitják. Május végén nagy eső elött kell szórni. Ciánkaliummal öl, azért gumikesztyüvel kell kezelni, de nagyyon hamar elpárolog, a golyocskák egy részét az eső a talajba mossa, úgy hogy ott is ölnek.
Csapdák, mérgek, infrahang riasztó stb. semmire sem vitték.
Jónak tünik, te honnan rendeled? Esetleg egy linket ha kérhetek.
Ha jól látom, akkor 4,5kg-os kiszerelésben van, és 5000nm-re elegendő. Be engedik az EU-ba?
Öntözött a területed?
Én is hadakozom a vakondokokkal, mert tavasszal még a szomszédaimnál is vannak, de ahogy a téli nedves talaj felszárad, mind átjön hozzám, mert csak én öntözök, a szomszédaim nem.
Nálam a pajorokat nem eszi, csak a földigiliszta érdekli, ami az öntözés miatt van bőven nálam.
Én ilyenekkel szoktam kifüstölni őket, mióta anyósom combnyaktörést szenvedett amikor elesett egy vakondtúrásban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!