Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lakott ez a kert, vagy nem?

Lakott ez a kert, vagy nem?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=W9SJbgTUukQ&feature=youtu.be

Külterületen volt, erdős részen, nyugat-magyarországon.

A ház tárva nyitva állt, tartozik hozzá egy gazos szőlő és egy összeomlott kerti wc.

De a belső teleknél olyan mintha ösvények lennének.

Véletlenül találtam oda egyébként, az épületből ítélve 10 éve elhagyatott lehet, volt néhány eldobált sörösdoboz azok is 2003-as dobozok voltak.

De a telek úgy néz ki mintha kitaposott ösvények lennének ott.

2015. júl. 7. 08:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy rángatom a kamerát, nagyon megijedtem, hogy valakinek a kertje és próbáltam gyorsan körbe nézni.
2015. júl. 7. 08:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy az ösvények valójában vadcsapások?
2015. júl. 7. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:

sok ilyen elhanyagolt zártkert van ahol a tulaj mással foglakozik, lehet hogy majd a későbbi években akarja rendbe rakni.

elég jó kis házikó,

szerintem az közlekedési út volt csak benőtte a gaz

2015. júl. 7. 09:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de 10 év alatt nem kéne ott derékig érő fűnek lennie?
2015. júl. 7. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a hepped hogy idonkent idegen hazakba nyitogatsz be, vagy ezzel vannak terveid? Mert ha most itt valaki azt mondja hogy ez elhagyatott, akkor mit csinalsz? Bekoltozol, vagy eladod valaki masnak? Mit csinalsz akkor ha bekoltoztel rendbe hoztad es megjelenik a tulaj aki most szabadult, mert 10-15 evig ult garazdasagert?
2015. júl. 7. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező az, aki napok óta kiírja, hogy hogyan lehet elidegeníteni egy telket/házat.

Az ösvényeket csinálhatják állatok is, kóbor kutyák, rókák, stb.

Még a macska is képes elég jól látható ösvényt kijárni.

Vagy a fiatalok, amikor jönnek-mennek céltalanul, mi is bejártunk elhagyatott telkekre jópár évvel ezelőtt.

2015. júl. 7. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A videót eltávolították, úgyhogy nem tudok érdemben válaszolni.
2015. júl. 7. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kattanj le erről a témáról. Valami azt súgja rosszban sántikálsz. Semmi értelme, te szívod meg.
2015. júl. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!