Hol tudok eladni sáfrány szirmot?
Mivel itthon szinte 0 a termesztése szerintem külföldről szerzik be.
Az őshonos hazai fajok védettek így gyűjteni (sem ilyet felvásárolni nem lehet). Ráadásul ezek nem is érnek fel az igazival.
A sáfrányos szeklice meg csak színezésre jó.
Melyiket szeretnéd árulni?
Sáfrány szirmát szerintem sehol, a fűszernek használt része a sáfránynak ugyanis a bibéje.
Itthon meg sztem azért nem találtál felvásárlót, mert az a fajta sáfrány, amiből azt a méregdrága fűszert készítik nem igazán tud megélni Mo-on.
1-es vagyok, én is erre gondoltam, csak nem akartam, hogy úgy érezze T.Kérdező hülyének nézem.
Gyakorlatilag a szeklicét a tésztagyártókon kívül szinte senki nem használja.
Az igazi nagyon drága. Ha esetleg mégis erről lenne szó, akkor fűszergyártók kommunikációs vagy értékesítés osztályát célozd meg. Pl. Kotányi, Horváth Rozi.
Elérhetőséget biztos találsz a neten.
De mielőtt belelovallnád magad, hogy ezzel vagyonokat keresel, linkelj be egy képet, és az előttem szólók megmondják, hogy érdemes-e felvásárlót keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!