Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nálatok is ki van száradva a...

Nálatok is ki van száradva a gyep? Vagy locsoljátok?

Figyelt kérdés

Mikor lesz eső? Jaj ez a szárazság :S

én először locsoltam a gyepet, de mivel nagy terület nem bírtam idővel (és pénzzel sem), aztán egy részét locsoltam ami a házamhoz a legközelebb van, de aztán azt sem, kútból locsolok, de inkább a virágaimnak adom a vizet mer a kútban is lement a víz, így is néha kicsit a csapvízzel rásegítek

de a lényeg, hogy kiszáradt teljesen a gyep, nem is zöld hanem ilyen sárgás szalma színű, kiszáradt

tudom, h ha több esőt kap akkor újra kizöldül, eddig is így volt,

de nálatok hogyan van?

és aki locsolja, az mivel? csapvízzel vagy kútról?

2015. júl. 6. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Szerencsére ilyenkor kiszárad, igen s nem kell nyírni... Nem szeretem a füvet, de sajna nem tudok olcsó, könnyen szétterjedő apró, dekoratív gyeppótlót... Illetve van egy a kertben, de bőven fér mellé fű is, amivel csak baj van és nem annyira szép.

Amit locsolunk, azt kútról, más nincs is errefelé.

2015. júl. 6. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A csapvizet lehetetlen megfizetni, főleg ahol csatorna van. Vagy ráhagyod és akkor teljesen kiszárad, vagy mélyebb kutat fúratsz és időt szánsz a locsolásra. Más lehetőség nincs. Egyre többször lesz ilyen kegyetlen szárazság és meleg, a fű ezt nem szereti.
2015. júl. 6. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ,nem nyirtam le.Gondoltam arra is ha szárazság lesz ne égjen ki .
2015. júl. 6. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyre nagyobb foltokban ég ki.. Esténként néha nekiállok locsoni, de egyre kevesebb meggyőződéssel, mert a fű rohamtempóban pusztul tovább, mit sem ér az esti locsolás.. Egész nap kéne permetezni..

Utálom ezt a "jó időt"..

2015. júl. 6. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:
és több vizet meg nem akarsz odaadni? vagy menyire locsolod be? csak átmész rajta vagy alaposabban?
2015. júl. 6. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Alaposan átlocsolom, de reggelre az a víz már sehol sincs, a talaj gyorsan beszívja.. úgyhogy már egyre inkább kihagyom az esti locsolást is.. meg aztán vízzel se bírnám.. nagy esők kellenének.. pesze el lehet bohóckodni a locsolócsővel, de minek.. :/
2015. júl. 6. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Tegnap akartam lenyírni de aztán úgy döntöttem hogy ne száradjon ki nem teszem meg. Esténként meg reggel korán megy a locsoló, kútról.
2015. júl. 6. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Fúrott kút, és öntözőrendszer van. Este 10 órakor és reggel 4 órakor is 40-40 percet megy az öntözőrendszer. (Kb 50 forint villanyszámla naponta.) Szép zöld a fű, és hetente vágni kell. A gyereim szeretnek szaladgálni, focizni, és a cicákkal kergetőzni a füvön...
2015. júl. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!