Nálatok is ki van száradva a gyep? Vagy locsoljátok?
Mikor lesz eső? Jaj ez a szárazság :S
én először locsoltam a gyepet, de mivel nagy terület nem bírtam idővel (és pénzzel sem), aztán egy részét locsoltam ami a házamhoz a legközelebb van, de aztán azt sem, kútból locsolok, de inkább a virágaimnak adom a vizet mer a kútban is lement a víz, így is néha kicsit a csapvízzel rásegítek
de a lényeg, hogy kiszáradt teljesen a gyep, nem is zöld hanem ilyen sárgás szalma színű, kiszáradt
tudom, h ha több esőt kap akkor újra kizöldül, eddig is így volt,
de nálatok hogyan van?
és aki locsolja, az mivel? csapvízzel vagy kútról?
Szerencsére ilyenkor kiszárad, igen s nem kell nyírni... Nem szeretem a füvet, de sajna nem tudok olcsó, könnyen szétterjedő apró, dekoratív gyeppótlót... Illetve van egy a kertben, de bőven fér mellé fű is, amivel csak baj van és nem annyira szép.
Amit locsolunk, azt kútról, más nincs is errefelé.
Egyre nagyobb foltokban ég ki.. Esténként néha nekiállok locsoni, de egyre kevesebb meggyőződéssel, mert a fű rohamtempóban pusztul tovább, mit sem ér az esti locsolás.. Egész nap kéne permetezni..
Utálom ezt a "jó időt"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!