Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit csináljak a kertben?

[emese] kérdése:

Mit csináljak a kertben?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nem magánházban lakunk, és erkélyünk sincs, viszont a mamáméknál van, és náluk töltenék egy hetet. Wifi az nincsen, tv-t pedig nem szoktam nézni, de amúgysem ezért megyek. Tehát a kérdés az lenne, hogy mit csináljak náluk.

2015. júl. 3. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Napozz:) vagy kérdezd meg a nagyit, ilyenkor sok a teendő, ha van zöldséges. Ha nincs, akkor is lehet kapálni, gyomlálni, öntözni, stb...
2015. júl. 3. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ^^ igen, van egy kis zöldséges rész lekerítve, meg virágos is :) akkor majd gyomlálok vagy valami xD
2015. júl. 3. 14:40
 3/7 anonim válasza:
szedd le a málnát cukkinit meg amit le lehet, szedd össze a tojást, segíts neki főzni, takaríts ki, stb. ugyis feltalálod magad:)
2015. júl. 3. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebben a kánikulában?! Semmit! Max estefelé locsolni.
2015. júl. 3. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Az is igaz... :D mondjuk állatok azok nincsenek, de attól még takarítani meg főzni tudok, meg hasonlók :D
2015. júl. 3. 14:47
 6/7 Bob the builder ***** válasza:
nyírd le a füvet, fessed le a kerítést, gyomlálj és ha ott végeztél jöhetsz hozzám is.
2015. júl. 3. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Jövőhét borzalmas lesz a kinti munkákra, de már most is az. Tapasztalatból mondom, hogy 10 és 18 óra között még 10 percre se menj dolgozni a napra ha nem muszáj. Gyomlálni a jól belocsolt földet lehet jól, kapálni meg a szárazat. Én úgy szoktam, hogy előző este belocsolom, másnap hajnalban 9-ig kigyomlálom. Lesz bent is munka vagy valami árnyékos oldalon.
2015. júl. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!