Elképzelhető az, hogy egy 5 éve elhagyott kertben 10 centis legyen az aljnövényzet?
Az erdőben sétálva bukkantunk egy telekre, rózsák, szőlők, gyümölcsfák, egy ház, de teljesen elhagyatottnak tűnt, a fákra rá volt rohadva a meggy és kb 10 centis aljnövényzet.
Nos a barátnőm rávágta, hogy ez biztosan elhagyott, ő biztos benne. Én meg azt mondtam, hogy lehetetlen, hiszem térdig érne a fű.
Voltak kint pet palackok a szőlőnél felakasztva, azokon is olyan 2-5 éves lejárati dátumozások voltak, gyomortó is 2011-ig volt szavatos.
Viszont egy ilyen kertben már 1 év alatt derékig ér a fű...
Szóval ez az. De akkor valószínűleg gondozzák, bár nekünk furcsa volt a fára rárohadt meggy meg az 5 éves palackok, a ház előtt volt egy napszítta kiülős pad, a ház ajtajában pedig hosszú fűszálak is nőttek már.
De más jele nem volt, a szőlősorok között a "fű" nem volt magasabb 10 centinél, de ahogy mondtam, vágásnyomok nem voltak ott, talán 1 év múlva vissza kellene menni, hogy meg lehessen állapítani jár-e oda valaki. szívesen megvenném, festői kis hely volt a rengeteg rózsabokorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!