Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem keltek ki a hagymás...

Miért nem keltek ki a hagymás virágaim?

Figyelt kérdés
Rengeteg liliomot ültettem, töb félét, azacsin leírtak szerint. Ez kb egy hónapja volt, de egy db kelt csak ki. Vajon miért? Várjak még? Elég homokos talajba ültettem őket. Mennyi idő alatt kêne kikelniük? A kardvirág, amit ugyanakkor ültettem, már majdnem húsz centis:(
2015. jún. 16. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem volt elég nedves a talaj, homokos talaj gyorsan kiszáradhat.
2015. jún. 16. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kelnek,hanem hajtanak .Valószinű beszáradtak a hagymák .

Ezeket ősszel kell telepiteni,ha már ilyen későn ültetted,be kellett volna áztatni .

2015. jún. 16. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Rendszeresen locsolni kell, ha nem esik az eső...
2015. jún. 16. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Szuper:( ha most elkezdem locsolgatni, akkor van még remény? Vagy ássak ki egyet és nézzem meg? A zacsin az volt, hogy májusban még lehet ültetni :(
2015. jún. 16. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kap elég vizet akkor májusban is lehet ültetni, én is ültettem, persze a vízről gondoskodtam és gyönyörű volt..
2015. jún. 16. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem párat, kezdenek hajtani, majd locsolom többet hátha. Öntözöm amúgy, de nem annyit mint a többit, nem naponta, hanem hetente kétszer, de majd ráállok napi szintre. Köszi a válaszokat!
2015. jún. 16. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Naponta öntözöm, és már elkezdtek hajtani, talán életben marad néhány. Legközelebb ügyesebb leszek remélem. Amik így kibújnak, azok maradhatnak a helyükön télire majd ugye? Virág idén már úgyse lesz belőle :(
2015. jún. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!