Léna19 kérdése:
Azt szeretném meg tudni tudnék-e segíteni valahogy rajta hogy újra virág borítsa be vagy várjak egy egész évet az újra virágzásra?
Figyelt kérdés
Kaptam egy szobarózsát a halottak alapján én szobában ablak párkányra helyezett kavicsos tálcán helyeztem el! Sajnos le hullott a sok kis rózsa fejek és az óta csak zölden díszeleg ami nagyon szép de hiányolom a vörös kis rózsa fejeket.2015. jún. 8. 10:18
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom ki kell ültetni vagy legalábbis átültetni virágföldbe,mert csak úgy életképes.És amennyire tudod vissza kell vágni és akkor sok szép virággal fog megajándékozni.A kertészetben mondták nekem Várpalotán.
2/3 anonim válasza:
Minden ágát vágd vissza, úgy, hogy az első 5 leveles levél maradjon meg /alakformálás miatt lehet lentebb is/. Két hét múlva piros leveleket hajt az első 5 leveles hónaj rügyből, ezekből lesznek az új rózsák.
3/3 anonim válasza:
A várakozás nem segít.
A rózsa szabadföldi növény. A mini-rózsa is.
Ki kellene ültetni a szabadba.
Meg kellene metszeni.
Virágzó növényekhez való (magas kálium és foszfor tartalommal rendelkező) növénytápoldattal való öntözéssel (heti 1x) kellene a virágzást segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!