Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ti egész nyáron, minden este...

Ti egész nyáron, minden este locsoljátok a füvet?

Figyelt kérdés
Én nem. Elég nagy a kertem és picit drága lenne, ha mindennap locsolnám. Természetesen a virágaimat, zöldségeimet szoktam locsolni.

2013. aug. 22. 17:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Minden reggel és este locsolunk. A vízműveknél lehet kérni almérőt a kerti csapra, és akkor arra nem számolnak fel csatornadíjat.
2013. aug. 22. 19:03
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

Almérőt?,ahogy az 1 es irta.Nálatok ez lehet hogy túl egyszerű dolog.500 forintos vizzel akkor sem locsolnám a fűvet .Örülök ha virágokra,és a haszon növényekre jut.

Ez is csak az életben tartáshoz elegendő .

2013. aug. 22. 19:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Én nem locsolom a füvet, mert akkor kéthetente nyírhatnám!

:D

2013. aug. 22. 20:36
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Csak kútvízzel locsol az ember, bizonyos kertméret fölött, ill. alatt is. Az ilyen nyarak során teljesen felesleges napi egyszer locsolni, úgyis kiég, majd ősszel kizöldül. Vízpocsékolás. A gyümölcsfákat, virágokat, fűszer- és haszonnövényeket locsoljuk.
2013. aug. 22. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nem igaz, hogy kiég a fű, nálunk gyönyörű zöld volt egész nyáron mindenhol. Locsoljuk természetesen a többi növényt is, nem csak a gyepet.
2013. aug. 22. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de ti 2x locsoljátok naponta, ivóvízzel. Így nem ég ki. Főleg, ha kutyák sincsenek, vagy nincs napi rohanga a kertben.
2013. aug. 22. 21:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Van egy foxi és öt macska, és mi is egész nap a füvön vagy a medencében vagyunk. Ezért is kell locsolni. Elég kiábrándító lenne egész nyáron száraz kórón heverészni. Egyébként nem kell sokáig locsolni, hajnalban és sötétedés után megy csak 1-1 órát az öntözőrendszer.
2013. aug. 22. 21:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálatok mennyi a vízdíj, nálunk elég magas. Régebben észnélkül locsoltunk mi is, beépített öntözőnk is van, de soknak tartottuk a 40 ezres számlákat. Igaz, mi nem heverészünk a füvön, mert nem azok a típusok vagyunk (én úgy unatkozom:).
2013. aug. 22. 21:09
 9/18 anonim ***** válasza:
56%
30ezer körül szokott lenni így nyáron havonta a vízszámla, de ennek csak egy része a kinti öntözés. Én szeretek kint lenni, olvasni a fűben. Meg ha már az embernek kertje van, legyen szép. :)
2013. aug. 22. 21:12
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

És ne értsd félre, nem irígylem a füveteket.:) Mindenki felnőtt, úgy csinálja, ahogy akarja, vagy tudja. Viszont tény, hogy nálunk, vidéken, nem nagyon locsolják hobbi célra a füvet, még a nyaralók sem.

Ez a nyár kifejezetten fűgyilkos volt, egyébként is, a maga 50-60 tűző napon mért celsiusával.

2013. aug. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!