Benzines fűkaszát szeretnék venni, hogyan induljak neki?
Ekkora összegért csak hobbi gépeket kapsz.Ha kinlódni ,idegeskedni akarsz,és hamarosan újat venni ,akkor erre ez nagyon jó lehetőség .Aztán vitatkozni az eladóval,és szervízben is,ez mind hozzá tartozik .Ezt csak azért írtam ,mert okos ember más kárán tanul .Sajnos én is csak a pénzt néztem vásárláskor.Utólag már nekem is elmagyarázták ,miből tevődik össze a gép ára,és akkor azt kérdezték a boltban,mit akarok 12-15 ezer ft ért. Ez egy tömeg árú,idény jelleggel .Miért is drágább egy márkásabb
Gondolkodj el,mielőtt megveszel valamit is .Az MTD től meg óvakodj,mint a tűztől !!
Én damilos fűkaszáról írtam,de hasonló véleményem van a tologatósokról is .
1 válaszoló
Oleo-ra gyűjtenék (60000 felett van), de a husqvarna csoport tagja a McCulloch sem rossz. Talán ez belefér a költségvetésedbe.
Vagy szerencsétpróbálsz valami kínai származékkal. Nekem 3 éves Zipper-em van, Még egész jól megy. Igaz 3-400 m2 kell rendben tartanom vele.
Aki 1000 m2-re gazhoz 1 LE-s gépet ajánl neked, attól ne fogadj el tanácsot. Ő valószínűleg csak 10 m2 gyepet nyír ilyennel. A 2 LE-ből ne nagyon engedj, inkább legyen erősebb ennél.
Csakhogy: ezekből már 100 E körül van egy középkategóriás, ami egész biztosan elmegy 8-10 évet. A rendesebbek 150 körül kezdődnek.
Vagy a másik variáció: veszel a piacon 3 évente egy erős Demon kaszát (mai ár a hatvani piacon: 26 E), úgy 3 db-bal elvagy 10 évig, legfeljebb némi apróságot kell hozzá venni, mert amúgy egyik gépről lehet átpakolni a másikra, ami jó. És harmada idő alatt végzel a munkával, mint egy 1 LE-s Stihl géppel.
Nekem florabest van. Eleinte késsel használtam, de most már nincsenek olyan erős gyomok, most már csak damil.
Lidliben minden éven szokták árulni úgy emlékszem 35ezer 3 év garival. Aldiban kísértetiesen hasonló szokott lenni úgy tudom az is 3 év garival.
Most lassan eltelik a három év, eddig még nem volt gondom vele, mindig elindult, tette a dolgát.
Én örülök, hogy nem vettem rögtön egy 120ezres gépet, 3 év alatt képbe kerültem mivel jár egy ilyet üzemeltetni, eddig se volt semmi baja, mostantól annyit változtatok, hogy jobb fajta benzint és olajat veszek bele, az nem okoz nagy árkülönbséget, de amennyire lehet minél tovább akarom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!