Rendeltem óriás eper magot! Hogy lesz belőle palánta, majd eper?
Figyelt kérdés
Kínából rendeltem óriás epret, de magban. Az eper mint én is tudom palántáról terem, de gondolom a palánta is lesz valamiből :) Hogy fogjak hozzá? Nagyon olcsó volt, 1-200ft ha nem lesz belőle semmi sem vágódom hanyatt, de szeretném megpróbálni :)2015. máj. 18. 12:54
2/2 anonim válasza:
Én így csinálnám:
Lazább féle virágföldet tennék egy cserépbe.
A felszínre rászórnám a magokat.
Ujjal kicsiket körözve bedolgoznám őket a földbe - a földieper magja fényen csírázó, de ez nem azt jelenti, hogy a felszínen kell lennie, hanem hogy nem szabad túl mélyre kerülnie. Ilyen körözős módon különféle mélységekbe kerülnek a magok, és egész biztosan lesz köztük olyan, ami pont jól sikerül.
Beöntözném gombaölős vízzel, aztán folpackkal lefedném, de kissé szellőzősre.
Ablak közelébe tenném, de nem ablakba, és várnék.
Csakis alulról öntözném, de csak annyira, hogy a felszín soha ne legyen tocsogós, csak egy nagyon kicsit nedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!