A tujafélék magról szaporíthatók?
Figyelt kérdés
Nézegettem, de a dugványról történő szaporításuk nem a legegyszerűbb. Kíváncsi vagyok, hogy magról szaporíthatók-e.#tuja-félék
2015. máj. 13. 12:09
2/4 anonim válasza:
Igen, mondjuk elég körülményes az is szerintem, és nagyon lassan növekszik magról.
3/4 anonim válasza:
Tud valaki más megoldást is erre .
4/4 anonim válasza:
Szaporíthatók magról, de minden példány másféle lesz, különféle alakúak, sok közülük egészen ritkás.
A dugványról történő szaporításuk ennyire bonyolult:
Levágok kb. 15-20 cm-es részeket, a hegyükön meghagyok egy felfelé álló 5-10 cm-es részt, a többit lenyirkálom, félárnyékos helyen földbe ültetem őket a zöld részig, aztán öntözöm hetente. A többség megmarad. Ráborított üveggel még biztosabb az eredés.
Persze, most már valószínűleg késő van neki, mert nagyok az új hajtások, de nem kerül sokba megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!