Kezdőoldal » Otthon » Kert » Valaki ismeri a hazai fuxtec...

Valaki ismeri a hazai fuxtec forgalmazókat közelebbről? Ki, kik állnak a márka mögött hazánkban? Nincs teljes név, a videókon fotókon is csak egy ember szerepel. Ő szerelget.

Figyelt kérdés
Elvileg van szervíz, de a honlapon szinte minden hibát felsorolnak ami keletkezhet a gépen, hogy arra nem terjed ki. A bemutató videón a kaszával kopár félszáraz füvet kaszál. A videókban a többi kínai gépet egyértelmüen ócsárolja. Illetve hazánkban kizárólag csak tőlük lehet alkatrészt kapni. OK, h ha nincs konkurencia nem veri fel az árakat, ám ugyanakkor nincs kivel versengeni pl. a minőségi szolgáltatás ügyében.
2015. ápr. 28. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy titok lenne a neve. Én már vettem tőle 2 nagyobb értékű gépet is. Szerintem korrekt. Egy harmadik szerszámot is akartam tőle venni, de nem vitte le az árát. Így azt más márkájút vettem. Ha felhívod telefonon, (szám az oldalon van) bemutatkozik. Nekem legalábbis bemutatkozott minden alkalommal. A kérdéseidet neki is felteheted. Címe is kint van az oldalán

4405 Nyiregyháza Folyóka u 14., így fel is keresheted.

2015. ápr. 28. 15:51
 2/2 Fuxtec ***** válasza:
Köszönöm :)
2015. nov. 1. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!