Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan irthatom ki a tarackot...

Hogyan irthatom ki a tarackot a fűből?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok, jelentem a taracknak se híre se hamva. nekünk bevált a módszerünk (és gyomírtó sem kellett hozzá, csak eszement sok munka) pedig ha láttátok volna a kapálás előtt milyen volt!!!! tarack tenger óceán.

több mint 200 nm2-en.

2010. jún. 13. 17:20
 12/13 Alitea Guzman válasza:
Megmunkált termőtalajból kiirtani sokkal egyszerűbb mert lehet dolgozni kapával ásóval van aki letakarja úgy fárasztja ki ősszel meg mehet rá a Glialka vagy bármi sőt ha elég mélyre dolgozódik be felásáskor azt sem éli túl. Fűből irtani az igazán kemény dolog biológiailag reménytelen hiszen egy családban van a fűvel tehát csak mechanikusan lehet. Ha nem akar az ember hetente harcolni vele akkor fel kell ásni mélyen a gyökeréig a területet és kiszedni belőle ilyenkor kijön a fű is persze. Hangyamérget vagy talajfertőtlenítőt kell bekeverni a tiszta földbe mert azok is segítik a szaporodását. Aztán jó sűrűn be kell ültetni fűvel amit sűrűn és egészségesen kell tartani mert akkor nem engedi megjelenni a gazokat. Egyéb esetben csak a gazolás marad ami nem hoz tartós eredményt
2012. júl. 3. 19:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a felásás sem segít, valahol megpróbáltam, de bekúszott a járda alá is, ahonnan nem tudom kiszedni és onnan visszanő a fűbe.
2012. júl. 4. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!