Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek kikel a retkem?

Cony22 kérdése:

Szerintetek kikel a retkem?

Figyelt kérdés
Március végén ültettem egy sort, szerintetek van esélye még kikelni? És ha igen, hány százalékos az esély, és mennyi a mediánja?

2015. ápr. 4. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Van esély, én is akkor vetettem és már kikelt. Nálatok lehet, hogy még hidegebb a föld és még "alszik" egy kicsit. Százalékot senki sem fog tudni mondani.
2015. ápr. 4. 22:17
 2/4 hell-ikon ***** válasza:

Ha cirka 4-5 napja vetetted, akkor 2-3 nap múlva már látszódni fognak, feltéve hogy nem vetetted túl illetve ha van kellő nedvesség a talajban.

A reteknek nincs nagy hőigénye, ezért is lehet akár már februárban vetni ha a talaj és az időjárás engedi. A nedvességre érzékeny inkább. (értsd: vízigényes)

2015. ápr. 5. 18:39
 3/4 hell-ikon ***** válasza:

"...feltéve hogy nem vetetted túl..."

mélyre<-ez kimaradt.

Tehát, feltéve ha nem vetetted túl mélyre.

2015. ápr. 5. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos még mindig nem bújt elő, lehet, hogy valamit rosszul csináltam...
2015. ápr. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!