Kezdőoldal » Otthon » Kert » Rózsás meténget mikor vethetem...

Rózsás meténget mikor vethetem el magról palántaneveléshez?

Figyelt kérdés
Fóliám nincs, bent a házban szeretném nevelgetni kiültetésig.
2015. febr. 18. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez így kínos lesz, mert nagyon fényigényes, még ablakban is meg fog nyúlni hosszabb időn keresztül. Viszont már lassan el kellene ültetni, mert elég sok idő alatt nő meg palánta méretre.

Azt esetleg megteheted, hogy kelés után nappal bent van a szobában, éjszakára meg kiviszed 10-15 fok közötti helyre.

Ha van ilyen 15 fok körüli helyiséged, ott folyamatosan tudod nevelni napos ablakban.

Ha nem sok db kell, akkor egyszerűbb palántát venni.

2015. febr. 19. 05:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megpróbálom, ha nem sikerül, veszek palántákat. Nagyon szeretem, rengeteget szeretnék ültetni. Sajnos nincs ilyen helyem, az még soká lesz amíg a kint éjszaka is tíz fok körül lesz. Esetleg ha kinyitom rá éjszaka az ablakot bukóra amíg nem tudom kivinni? Leengedett redőny mellett nincs huzat, így kb 15 fok van az ablakpárkányon, mert alatta van a radiátor is.
2015. febr. 19. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!