Törpe gyümölcsfa?
Érdekelne, hogy a törpe gyümölcsfákat milyen alanyokra szokták oltani? Alma, szilva, barack
Eddig nem oltottam fát, de szívesen megpróbálkoznék vele. Mik buktatók, mikor érdemes elvégezni, hol lehet kapni alanynak való fát és milyen szakirodalom foglalkozik a törpe gyümölcsfák oltásával?
én úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy bementem egy kertészetbe, ahol a tulaj foglakozik a kedves vevővel...persze ez nem egy óriási kertészet, pont barátságos...
aztán véginéztem, mi a kínálat, milyen alanyon vannak a gyümölcsfák, elmondta honnan szerzi be, és mi a teendő ezekkel a csemetékkel, illetve ha én akarok ilyent oltani/szemezni..
ugyanis olyan is szerettem volna, hogy egy fán kétféle gyümölcs legyen... elmondta, megcsináltam.
azóta nekem is vannak törpe gyümölcsfáim, nagyon jól kezelhetők, és bőven van termés is.
szóval kertészet..és ott szemügyrevenni a törpe fákat.
Itt van egy kis leírás:
A kétféle gyümölcs pedig úgy jön létre, hogy például az alanyra két féle gyümölcsfát szemeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!