Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szomszédom állatokat tart és...

Szomszédom állatokat tart és ettől bűzlik a kertem és a házam is. Hogyan lehet megszüntetni ezt az állapotot anélkül, h fölgyújtanám az ólakat vagy elásnám a szomszédot?

Figyelt kérdés
Kerítés vonalában vannak a tákolmányok. A szomszéd igazi falusi öregember, aki amikor kértem, h keressünk a problémára megoldást kiröhögött és megkérdezte, h mér'nem bírom a szarszagot?! ÁNTSZ, polghiv...túl vagyok. Praktikus, kivitelezhető 5leteket szeretnék kapni!A válaszokat köszönöm!
2014. okt. 14. 16:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha tudnám saját kútfőből oldanám meg...de elköltözni nem fogok, mert nincs rá pénzem, mert szeretem a házam és mert nincs garancia arra h a következő szomszéd nem tart röfögőket. Bár bejártam a környéket és máshol is vannak àllatok mégsincs büdös. A parasztozás pedig nem személyeskedés, ha így gondolnám, nem költöztem volna ki a tömbházból!
2014. okt. 15. 06:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos jó megoldást nem tudok mondani nálunk erdősáv van a jószágok és a lakóházak között. Akkor segít,hogy amikor nem arról fúj a szél.

Esetleg egy ügyvéd által írt cirkalmas levél segíthet. Szomszédokkal közös nyomásgyakorlás?

2014. okt. 16. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezőnek:

Azért egyet árulj, kedves Kérdező!

Amikor odaköltöztél, ugye már ott lakott a szomszéd bácsi? Ugye tartott már disznókat?

Sejtésem, hogy mindkét kérdésre igen a válasz.

Vagyis (nekem nagyon úgy tűnik) odaköltöztél az állatartó mellé, aztán most próbálod őt ellehetetleníteni, és ráküldöd a hatóságokat.

Nagy jellem lehetsz!

2014. okt. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!