Miert sargult meg a torpe gruspanom (buxus)?
Figyelt kérdés
Cserepbe ultettem tavaly osszel 2 bokrocskat 2 cserepbe.Szepen novekszik,sotetzold volt mint a ketto.De par hete az egyik bokor besargult (zoldessarga lett).A masik szep zold.Mitol lehet ez?Rendszeresen ontozom,eleg nagy a cserep is.Attol felek elhal a bokrocska,vagy nyaron ez normalis hogy besargul?#buxus #gruszpan
2014. júl. 2. 21:50
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszul irtam.Nem gruspang hanem puszpang.
2014. júl. 2. 21:56
2/4 anonim válasza:
Ha viszonylag hirtelen sárgult be, akkor pl. túlöntözés vagy túltápozás miatt elhalt a gyökér, ha egyik sem lehet, akkor esetleg giliszta van a cserépben.
Nem lakásban tartod, ugye?
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszt,akkor meg is van az oka tulontozes.Mindig attol feltem hogy kiszarad,ezert viszonylag eleg surun es sok vizzel ontoztem,raadasul nincs a cserep aljan lyuk ami kiengedi a felesleges vizet.Akkor mar nem lehet helyrehozni??
2014. júl. 3. 10:54
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg vége, de azért még próbálkozz, hátha.
A másikat meg csak akkor öntözd, ha a cserép tetején a föld már teljesen száraz. Olyankor lent még bőven nedves annyira, amennyire kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!