Kezdőoldal » Otthon » Kert » Biztonsági rendszer tervezése...

Biztonsági rendszer tervezése miatt kérdezem, a méhek előjönnek éjjel (méhkasokat rakok a kerítés mellé)?

Figyelt kérdés
Szeretném fokozni a területem biztonságát, arra gondoltam, hogy a kerítés mellé végig méhkasokat telepítek, erre kell esetleg engedélyt kérni?
tegnap 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Jegesmedvék éjjel is támadnak. Gondolj a hosszú sarkvidéki éjszakákra! A méhek télen alszanak.
tegnap 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Az a kutya, ami éjszaka is előjön, és területvédelemre alkalmas. Egész máshogy néz ki, mint a méh. A méhek éjszaka nem jönnek elő, a kollektív szerződés szerint mindig nappalos műszakban dolgoznak, a területvédelem nem szerepel a munkaköri leírásukban.
tegnap 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az előkertembe levendulát ütlettem. Nagyon klassz méh-legelő lett belőle. A legváltozatosabb fajok jönnek nektárt gyűjteni rá. A méhecskéktől a lódarázson keresztül a poszméhekig. Van olyan közülük, aki akkora zajjal száll le a virágra, mint egy helikopter. Ez az ágyás a kocsibeálló mellett található. Sem a kocsiból való kiszállás közben, sem közvetlenül a levendulában való kertészkedés közben, sem a darazsak és méhek egészen közelről való fotózása, filmezése közben soha nem csípett meg még bennünket egyikőjük sem. De ez csak az egyik fele a mondanivalómnak. A másik fele egy kérdés: mit fognak enni? Hogyan biztosítod számukra az ennivalót?
tegnap 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, a méhek azért jönnek elő a méhkasból hogy virágokat keressenek és gyűjtsék amit gyűjteniük kell. Nem fognak kerítést őrizni sem éjjel, sem nappal. Éjjel azonban nem jönnek elő. Minek? Nem látják a virágokat és őket nem érdekli, hogy ki megy be a kerítésen át, sőt, az se érdekli őket, hogy ott van-e kerítés vagy nincs.

A méhkasok telepítésével viszont nappal lesz rengeteg méh a területen és nem a kerítés mentén - főleg nem azon kívül - hanem mindenhol. Gyűjteni valót keresnek és így berepülnek majd mindenhová.

tegnap 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!