Kiwit lehet magról ültetni? Fog az teremni valaha? Mennyi idős korban lehet kinnthagyni télire is?
Figyelt kérdés
És még egy kérdés milyen gyorsan nő?2014. máj. 24. 18:34
1/2 anonim válasza:
A második télre már kint lehet hagyni. Az első tél még bizonytalan.
10 év, mire terem.
Csak általában 10 magból 9 hím növény lesz, meg 1 nőstény, azaz termős. Ha nincs szerencséd, akkor 20-ból 20 porzós, és egy sem termős. Szerencsejáték.
2/2 anonim válasza:
Tavaly vettem 1900 Ft-ért Haywardot és Tomorit kb 80 centisek voltak. Az egyik nem kifagyott, hanem hála nekem kiszáradt a nagy melegben. Úgyhogy vettem egy újabb termőset. Már a régebbi kb 2,5 méter, az őszi telepítés is már 1,5 körül van, úgyhogy évente kb 1 métert növekszik mint egy hároméves szőlő...
Ne magozzál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!