Miben tudom a legolcsóbban elraktározni az esővízet? 5 ezer forint/ köbméteres áron lenne jó.
"...5 ezer forint/ köbméteres áron lenne jó..."
Hej bizony az lenne jó...
Hosszú távon működő, és a legjobb "térfogat/ár" arányú az esővízgyűjtő ciszterna építése lenne, 6-8 m3-es méretűt szerintem kb. 150-200 ezerből lehetne csináltatni.
Vagy fúratsz egy kutat, ha a hely és a környék alkalmas, általában méterenként 3-4 ezer közti árat (komplett) kérnek az ezzel foglakozók. Ha szerencséd van, lehet már 20 méter fúrás elég is, ha peched van, akkor 60...
Ha ezekre nem telik, marad a műanyag hordó.... Adj fel apróhirdetést, hogy keresel vételre, és nem a bolti 10-15 ezres áron, hanem pár ezresért kapsz biztosan használtakat.
Ha több darabot egymás mellé állítasz, akkor az éppen megtelő hordóból vödörrel átmeregetheted a tartalék hordókba a vizet, így a következő esőben újra megtelhet az első.
Szerintem legjobb az IBC-tartály (1050 liter).
Általában 10-12 E darabja, de ha van időd és kitartásod, akkor használtat, ami esetleg már nem is olyan aranytiszta, már tudsz 5-ért venni. Ha hirdetésben így keresel, akkor főleg van esélyed. (Én is 5-ért vettem három éve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!